Vuokraus ehdot

HIRVASAREENAN VUOKRAUSEHDOT

HirvasAreenan vuokrauksessa noudatetaan seuraavia vuokrausehtoja. Asiakkaan vuokratessa HirvasAreenan vuokrausehdot sitovat molempia osapuolia sekä vuokranantajaa että vuokraajaa.

VARAUS JA MAKSUEHDOT
Asiakas varaa HirvasAreenan käyttöönsä puhelimitse. Asiakkaalle annetaan lasku, jossa on vuokraajan nimi, sovittuna aikana vuokrausajan alkaessa tai lasku voidaan myös lähettää asiakkaan toivomuksesta hänen antamaansa osoitteeseen. Avainten mahdollisesta luovutuksesta asiakkaalle sovitaan aina erikseen. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä lisätietoja -kentässä olevaa tekstiä, josta ilmenee vuokraajan nimi ja vuokrausajankohta. Laskuun merkitty vuokrahinta on maksettava viimeistään eräpäivänä, joka on 14 päivää vuokrausajankohdasta.
VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Varauksen peruuttaminen voidaan tehdä puhelimitse ennen sovittua vuokrausajankohdan alkua. Mahdollinen etukäteen maksettu vuokra myös palautetaan, jos varaus peruutetaan ennen vuokrausajankohdan alkua.

OLESKELU HIRVASAREENALLA

HirvasAreena on vuokraajan käytössä sopimuksen mukaisesti. HirvasAreenan vuokraan sisältyvät kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet sekä sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Mahdollisesta pöytäliinojen käytöstä sovitaan aina erikseen. HirvasAreenan siivouksesta huolehtii asiakas itse tai tilaa siivouksen vuokrauksen yhteydessä erikseen hinnaston mukaisesti vuokranantajalta. Mikäli vuokrauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti on vuokranantaja oikeutettu perimään vuokralaiselta vähintään 70 euron suuruisen siivousmaksun. Teltan tai asuntovaunun käyttö on sallittu HirvasAreenan tontilla, kunhan siitä on ilmoitettu etukäteen. HirvasAreenan avaimet voidaan luovuttaa tarvittaessa asiakkaalle mutta avaimien mahdollisesta katoamisesta perimme 75 euron suuruisen korvauksen.
Tupakointi HirvasAreenan sisätiloissa on ehdottomasti kielletty !
Lemmikkieläinten tuonti HirvasAreenan sisätiloihin on samoin kielletty. Korjaa mahdolliset lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.

VAHINKOJEN KORVAUKSET
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan HirvasAreenalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.
VALITUKSET

Kaikki HirvasAreenaan liittyvät huomautukset ja reklamaatiot on ilmoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua tai varauksen aikana suoraan kohteen vuokraajalle puh. 045-1123042 (Pirkko).
RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijaosapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta mahdollisesti syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Selvittämättömissä riitatapauksissa asiat ratkaistaan Oulun käräjäoikeudessa.
TERVETULOA VIIHTYMÄÄN HIRVASAREENALLE !

Paluu pääsivulle